Stilren stue til børnefamilien

Living room

Er halvdelen af din stue også blevet til et legerum? Mange familier med børn har svært ved at skabe en enkel og stilren stue, idet børnene tit kommer og leger for herefter at efterlade diverse former for legetøj overalt på stuegulvet. Dette kan let skabe frustrerede miner samt ødelægge håbet om den flotte, stilrene stue. Dog kan du sagtens med et par simple tricks indføre en mere enkel og ren stil inde i stuen. Læs med herunder og få nogle gode råd til, hvordan du kan skabe denne stil.

Fikse og stilrene opbevaringsløsninger

Når børnene har leget i flere timer inde i stuen, og legetøjet flyder på gulvet, er nogle gode opbevaringsmuligheder nøglen til at genoprette stuens enkle stil. Men hvis du ikke ønsker at have grimme plastikopbevaringskasser stående i hjørnet af stuen, kan du heldigvis fatte mod og kigge efter andre, pænere løsninger. Ønsker du at have masser af plads til børnenes legesager, kan du for eksempel gå på udkig efter et flot skab, der passer til stuens generelle indretning. Hermed kan børnene let sætte legetøjet på plads, og du kan ånde lettet op og nyde det rene overblik i stuen. Er der ikke plads til et stort skab, kan du tænke i alternative løsninger og anskaffe et par puffer med opbevaringsplads, som børnene samtidig kan nyde at sidde på, når legen er i gang.

Skab et lege/hyggehjørne

Har du ikke lyst til at rydde alt legetøjet væk efter hver legetime, men derimod beholde noget af legetøjet fremme, så børnene hurtigt kan komme til det, er et lege- eller hyggehjørne den perfekte idé. På denne måde kan du stadig bevare stuens stilrene look, idet det kun vil dreje sig om et hjørne af stuen, og du vil samtidig kunne glæde dig over at se børnene hygge sig, imens forældrene ser tv. I denne forbindelse kan du desuden overveje at give børnene en lille skrivebordsplads i det samme hjørne, så de ikke altid skal lave lektier ude ved spisebordet, og så du let kan give en hjælpende hånd, når matematikken driller.

Find de rette stuemøbler

Efter at du har fået styr på opbevaringen af alt legetøjet, kan du overveje, om stuens møbler skal udskiftes med nogle andre med et lidt mere enkelt design. Har du for eksempel et par tunge lædersofaer grundet deres børnevenlige design og komfort, kan du blandt andet vælge at skifte dem ud med et par sofaer betrukket med et pænt og simpelt gråt stof, som børnene sagtens også kan sidde og hygge sig i. Har du desuden lyst til at finde et nyt sofabord til den nye stue, kan du blandt andet kigge på runde sofaborde, så du undgår skarpe kanter og med en praktisk, men flot hylde forneden til bøger, spil og andre ting. Husk blot hele tiden at gå efter et simpelt design, så ønsket om det stilrene look kan opfyldes. Mangler I desuden en flot og behagelig stol til et af stuens hjørner, kan en konferencestol være et godt bud. Klik her for at se et stort udvalg af konferencestole.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *