Modetips til din nye garderobe

Woman with style

Moden skifter fra år til år, og de nye trends kan være svære at følge med i. De kommende år i modeverdenen bliver præget af alt fra romantiske flæser, varme striktrøjer og polkaprikker til maskuline suits, tøj i plastik og futuristiske prints. Du kan læse med her for at få modetips til at opdatere din garderobe, så den vil passe perfekt ind i fremtidens modeverden.

Sølv, sølv og atter sølv

I de kommende år vil den metalliske sølvfarve være at finde overalt i modelandskabet. Derfor er du nødt til at lade den være en del af din garderobe – det kan være et outfit i fuld sølv, eller du kan vælge den mere diskrete løsning, hvor du bare tilføjer lækre sølvdetaljer til dit look.

Miks og match

Det har før været forbudt, men nu er det helt i orden – du kan mikse og matche farver, mønstre og materialer, som du vil. Hvis dit outfit ved første blik virker som en lidt mærkelig og uventet sammensætning, er du på helt rette vej. Slå dig løs med alle stilarter!

Denim Delight

Nu er double denim endelig tilbage! Du kan nemt skabe et virkelig lækkert og råt look, hvis du sætter denim sammen med denim. Det kan være en denimkjole eller en skjorte i denim sat sammen med en denimnederdel – kun udvalget i din garderobe sætter grænser. De forskellige blå nuancer er desuden rigtig flotte til enten en solkysset sommerkulør eller den mere blege vinterhud.

Plastikdrømme

I de kommende år i modeverdenen er der også plads til de lidt mere usædvanlige materialer. Plastik i alle regnbuens farver indtager både catwalken og hverdagen, og det er især smart med et plastiklook, hvor flere forskellige farver bliver forenet i samme outfit.

Vamsede striktrøjer

De hyggelige og varme striktrøjer kan i dén grad blive ved med at have en meget vigtig plads på dit tøjstativ. Det gælder både de klassiske og enkle striktrøjer, men også dem med en moderne twist. Det er striktrøjer, som er fortolket på nye måder, så der for eksempel er tilføjet frynser eller andre hyggelige detaljer. Hyggen skal nemlig fylde meget i din garderobe i de kommende år.

Herrestil

Den har været det længe og bliver ved med at være en del af modebilledet: herrestilen. Du kan nemt rocke et lækkert herrelook med habitbukser, skjorte og blazer. Hvis du ønsker at give dit outfit et feminint præg, kan du vælge at træde i stiletterne i stedet for de mere maskuline lædersko.

Galaktiske og futuristiske prints

Designerne vil i de kommende år i langt højere grad lade sig inspirere af det ydre rum og fremtiden. Især print med alt fra stjerner og astronauter til flyvende UFO’er og rumvæsener vil have en klar plads i de mange forskellige designs. Derudover kan du ikke komme udenom elementer i din garderobe, som bærer præg af looket i ”The Matrix” – sexet, futuristisk og lige på kanten.

Sporty

Det sporty look bliver en større og større del af modebilledet. Du kan gøre det til en del af din garderobe ved at finde en fleecetrøje, retro træningsdragt eller en dunvest i en lækker farve, der passer sammen med din personlige stil, så du får brugt de sporty elementer i din dagligdag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *