Med på moden: Din 2018-garderobe

Fashion with hat

Foråret står for døren, og det nye år er for længst skudt i gang. Det er tid til fornyelse, farver og ikke mindst nye stile i skabet! Forår er nemlig lig med lunere tider, og selvom frostgraderne endnu ikke helt er forsvundet, så bliver dagene langsomt længere, og det smitter af på både humøret og garderoben. Det er tid til at finde den lettere jakke frem, stille de forede støvler ind i skabet og trække de smartere forårsstøvler frem, og uldsweateren kan også blive pakket væk – i hvert fald indtil næste år. Vil du også have en fuldstændig forårsklar garderobe, der skriger ”2018”? Det er slet ikke så svært endda. Læs med her og bliv klog på, hvad 2018 byder på i moderegi.

2018’s tendenser

Hvert år er noget nyt moderne, og det kan være svært at følge med. Er det trompetbukser igen, eller skal læderjakken støves af endnu engang? Er det pastel- eller pangfarver, der er in? Og må vi mikse mønstre, eller skal vi være mere stilrene end et Ilva-katalog? Bare rolig. Her får du 2018’s modetendenser i korte træk!

Alpehuen

Tilbage i efteråret 2017 var en af de helt store ting alpehuen. Og ved du hvad? Det er så nemt, for den er stadig helt in i 2018! Alpehuen er in i både sort, brun, pastelfarver og ikke mindst læder, så du kan vælge lige præcis den, du er vild med. Det er blandt andet Dior, der har haft flere modeller med alpehuer på til deres modeshows.

Bling, bling og mere bling

Hvis du kan lide glimmer, smykker og alt andet, der glimter, så bliver du glad i 2018! Det er nemlig året, hvor du ikke kan have for meget på af førnævnte. Store smykker, glitter, glimmer og pailletter er en af de helt store ting på catwalken.

Mavetasken

Oh yes – du læste rigtigt. Den der kiksede bæltetaske, din far altid havde på, når I var på storbyferie, da du var barn. Nu kaldes det blot en ”mavetaske”, og den er muligvis også blevet lidt federe designmæssigt. Den er praktisk og kan måske endda beskytte dine penge bedre end din skuldertaske, så kom af sted efter en med det samme!

Sneakers med spræl

Alle elsker sneakers! De er behagelige at gå i, giver ikke ømme fødder som et par tårnhøje stiletter gør, og fås i et utal af farver og designs. Det er derfor et held, at stilfulde sneakers er ekstremt in i 2018, for nu har vi endelig en undskyldning for at droppe de høje hæle.

Prikker

Og især polkavarianten. Polkaprikker er nu moderne igen (hvem skulle have troet dét?), og du kan derfor roligt finde din polkaprikkede nederdel frem fra gemmerne eller drøne ud og investere i én. Designerne Jacquemeus, Jason Wu og Rodarte er i hvert fald helt vilde med dem, og måske er du også?

Plastik

Prikker, glimmer og nu plastik. Du skal nok ikke kombinere alle 2018’s tendenser i ét samlet outfit, medmindre du vil have lidt ekstra opmærksomhed på gaden. Ikke desto mindre er både sko, tasker, jakker af plastik meget, meget moderne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *