5 tips til en moderne påklædning

Moderne paaklaedning

Hvis du vil følge med moden i dag, gælder det om at holde sig opdateret. Når sæsonerne skifter, skifter moden også. Der kommer hele tiden nye varer, som du kan tilføje til din garderobe. Læs med her, og få tips til en moderne påklædning.

Mønstre

Vil du være med på moden, kommer du ikke udenom mønstre. De ses alle vegne. På kjoler, på bukser og jakker. Et meget populært mønster er tern. Tern har efterhånden hittet i noget tid, men det bliver ved med at ses på hylderne i mange forskellige butikker. Du finder ofte tern blandt de lidt dyrere mærker, men kan også spotte det til en mere fornuftig pris, hvis det er det, du er på udkig efter.

Sport

Du kan med fordel hente inspiration til garderoben i sportens verden. Blive inspireret af basketball, amerikansk fodbold og atletik. Det er items såsom hættetrøjer, bomberjakker og sweatshirts, der især er populære. Kombiner gerne de sportslige-elementer med noget feminint. Det kunne eksempelvis være en sød nederdel, nogle fine sko eller mønstrede strømpebukser.

T-shirts med skrift

Et sikkert hit, som du bliver nødt til at have i din garderobe, er T-shirts med skrift. På det sidste har butikkerne været spækket med mange lækre nyheder, og de er heller ikke til at komme udenom på nettet, hvilket der bestemt heller ikke er nogen grund til. En T-shirt med skrift er nem at bruge til mange forskellige anledninger afhængigt af, hvad du kombinerer den med. Brug den til hverdag i kombination med et par fede sneakers, eller hop i stilletterne, og brug den til festen. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Striber

Striber har været på hylderne, er blevet fjernet igen, og er nu atter tilbage. Køb gerne matchende sæt, skjorter eller blazerjakker i det minimalistiske print. Printet er blevet populært i mange af regnbuens farver, så du skal ikke nøjes med at holde dig til de neutrale farver. Det simple print kan sagtens holde til at få lidt knald på farverne.

Rød

Det har været populært i noget tid og bliver ved med at være det. Rød er en meget feminin farve, som giver dig spotlightet på dansegulvet, i skolen eller på arbejdspladsen. Klæd dig i rød fra top til tå eller kombiner det med noget sort. De røde items bliver uden tvivl nogle af dine favoritter i skabet.

De mange ovenstående modetrends er værd at kigge nærmere på. Tilføj lidt af hvert til din garderobe, eller find din absolutte favorit.  Vil du finde bestemte varer, kan du med fordel kigge nærmere på Asos.dk. Du kan finde en rabatkode her, hvis du vil have moderigtige varer til billige priser. Kig dig lidt omkring, og find blandt andet noget rødt, stribet eller sporty. Du vil med garanti elske at have nogle af de største trends liggende i dit skab. Så bliver det en leg at vælge outfit hver eneste morgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *