3 tips, du kan give kæresten, så han forbliver stilfuld

Man with fashion

Rigtig mange fyre har brug for lidt vejledning, når det kommer til påklædning. Nogle er helt ligeglade med, hvordan de går klædt, mens andre faktisk prøver, men måske har svært ved at sammensætte tøjet, så det ser moderigtigt og godt ud. Det er her, hvor man som kæreste til sådan en fyr kommer ind i billedet. Mange piger følger bloggere og bruger meget tid på at se, hvordan andre går klædt. Derfor har de ofte en naturlig sans for, hvad der ser godt ud, og hvad der ikke gør, og denne sans kan bruges til at hjælpe kæresten. Hvis du ikke er en af de piger, der er klar over, hvad der er in for mænd, kan du læse med her og finde et par gode tips, som du kan give videre til din kæreste – forhåbentlig vil det hjælpe ham til at blive mere stilfuld.

De kendte mærker

En af måderne, hvorpå du kan sørge for, at din kæreste forbliver stilfuld, er ved at anbefale ham, at han køber tøj hos nogle af de lidt mere kendte mærker. Det betyder ikke, at det skal være de dyreste mærker, men blot mærker, som de fleste kender. Det kunne f.eks. være Jack and Jones. Grunden til, at det er en god ide at købe tøj hos sådanne mærker, er, at de altid er opdateret på, hvad der sker i modelandskabet. Derfor ved de, hvad der er på mode – og hvad der ikke er – på det pågældende tidspunkt. Tag blandt andet et kig på Jack and Jones.

Vær ikke farveforskrækket

Danskere har en stor tendens til at være en lille smule farveforskrækkede, og det gælder særligt mænd. Denne forskrækkelse er dog ikke så dominerende længere, som den har været før. På trods af det er mændene stadig lidt tilbageholdende, hvad angår farver, og det behøver de bestemt ikke at være. I dag handler det nemlig om, at man skal have så mange farver på som muligt. Man skal dog lige sørge for at kombinere farverne i outfittet, så det ikke kommer til at se helt tosset ud. Det er bare med at komme ud og opfordre din kæreste til at købe den knaldrøde t-shirt.

Når du er i gang med at opfordre ham til, at han skal begynde at gå i farver, er det nogle gange også en god ide lige at give ham en hurtig guide i, hvilke farver der er gode at sammensætte, og hvilke der bestemt ikke er.

Denim er kommet for at blive

Denim har længe været lidt ude af billedet, men nu er denim endelig kommet tilbage på hylderne. Derfor er det også oplagt, at du giver din mand den gode ide at gå ud og købe sig en denimjakke. Sådan en jakke er perfekt til både forår og sommer, og så passer den mere eller mindre til alle outfits – også til de outfits, hvor du bærer jeans samtidig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *